| Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení | Recepty doma | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Croiasany


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:1.5.2015

Ingredience:

1 kocka droždia
2 dcl mlieka
1 lyžička soli
2 lyžičky cukru
Cesto:
60 dg múky (polovica hladká a polovica polohrubá)
2 dcl smotany (kyslá)
1 dcl olej
2 žĺtka

1 Palmarin - vyšľahať

Popis:

Cesto vymiesime a rozdelíme na 8 bochníkov.
Každý postupne vyvaľkáme na veľkosť taniera a potrieme 1/7 palmarinu.
Uložíme na seba a necháme 15 min. kysnúť.
Potom rozvaľkáme na veľký kruh a rozdelíme na 32 kúskov, ktoré zvinieme od širšej strany k užšej.
Ukladáme na plech a necháme ešte 1 hodinu kysnúť.

Dáme upiecť a podávame.


Jít na recept Croiasany >>