| Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Cintlovo maso


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.5.2016

Ingredience:

600 g vykostěných kotlet
2 celá vejce
2 lžičky polévkového koření
2 lžičky worcesterské omáčky
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce Solamylu
sůl
pepř
tuk na smažení

Popis:

Vejce rozšleháme, vmícháme do nich veškeré přísady a do vzniklé omáčky (marinády) naložíme plátky masa. Necháme 24 hod. uležet. Maso po odkapání marinády na pánvi v rozpáleném tuku po obou stranách opečeme. Podáváme s hranolky.


Jít na recept Cintlovo maso >>