|
| DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Pletení | Hromadné emaily | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Čínské hovězí | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 200 g hráškových lusků | ||||||||
|
Popis: Hrášek spaříme a slejeme vodu. Maso nakrájíme na tenké plátky, cibule nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí, květák rozebereme na malé růžičky. Maso opečme do hněda zprudka na pánvi a vytáhneme ho z pánve. Na pánev dáme trochu oleje, cibulku a restujeme, dokud nebude cibulka měkká. Potom přidáme česnek, květák, chvíli opékáme a pak zalejeme vývarem. Květák musíme za stáleho míchání zpracovat do měkka. Až květák změkne, tak přidáme opečené maso a hrášek. Studenou vodu, škrob, sojovou omáčku smícháme a vlijeme do pánve. Vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s rýží. |