| Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Čínské hovězí


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:30.9.2009

Ingredience:

200 g hráškových lusků
olej
400 g hovězího masa
1 malá cibule
2 stroužky česneku
1 malá hlávka květáku
0,5l vývaru
2 lžíce solamylu
3 lžíce sojové omáčky
4 lžíce studené vody

Popis:

Hrášek spaříme a slejeme vodu. Maso nakrájíme na tenké plátky, cibule nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí, květák rozebereme na malé růžičky. Maso opečme do hněda zprudka na pánvi a vytáhneme ho z pánve. Na pánev dáme trochu oleje, cibulku a restujeme, dokud nebude cibulka měkká. Potom přidáme česnek, květák, chvíli opékáme a pak zalejeme vývarem. Květák musíme za stáleho míchání zpracovat do měkka. Až květák změkne, tak přidáme opečené maso a hrášek. Studenou vodu, škrob, sojovou omáčku smícháme a vlijeme do pánve. Vaříme, dokud šťáva nezhoustne. Podáváme s rýží.


Jít na recept Čínské hovězí >>