|
| Domácí účto | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Čínská polévka | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: posekaná cibuľka , pažítka na ozdobu | ||||||||
|
Popis: Do vriaceho vývaru vložíme na tenké rezance nakrájané bravčové alebo (aj) kuracie mäso – môžeme použiť ten vývar v čom vyvaríme mäso, potom pridáme na rezance pokrájanú šunku a chvíľku povaríme, pozbierame penu okolo a dáme preč, pridáme postrúhaný na hrubšom strúhadle buď kaleráb alebo bambus, pridáme soľ korenie. Keď je mäso úplne mäkké, tak pridáme rozšlahané vajco, dezertné biele víno (nemusí byť), ocot, cukor a v troške vody rozpustený solamil (v studenej) a už len dovaríme (solamil chvíľku prejde varom a hneď ho treba vypať) a posekáme cibuľku navrch |