| Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | FormOffice |
|
| ||||||||
Čínská polévka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: posekaná cibuľka , pažítka na ozdobu | ||||||||
Popis: Do vriaceho vývaru vložíme na tenké rezance nakrájané bravčové alebo (aj) kuracie mäso – môžeme použiť ten vývar v čom vyvaríme mäso, potom pridáme na rezance pokrájanú šunku a chvíľku povaríme, pozbierame penu okolo a dáme preč, pridáme postrúhaný na hrubšom strúhadle buď kaleráb alebo bambus, pridáme soľ korenie. Keď je mäso úplne mäkké, tak pridáme rozšlahané vajco, dezertné biele víno (nemusí byť), ocot, cukor a v troške vody rozpustený solamil (v studenej) a už len dovaríme (solamil chvíľku prejde varom a hneď ho treba vypať) a posekáme cibuľku navrch |