| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Email šablony | Omalovánky | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Rybář | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Cigánský guláš II. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g plecka nebo ramínka | ||||||||
Popis: na dvou lžících sádla zpěníme drobně pokrájenou cibuli,polovíční dávku,přidáme nakrájené maso,osolíme,přiidáme sladkou papriku,kmín,vše dobře podusíme.Nejdříve bez podlévání a pak podlijeme vždy jen malou naběračkou vody.Když je maso téměř měkké necháme šťávu vysmahnout,zaprášíme hladkou moukou,zasmahneme přidáme pokrájená rajčata pak znovu podlijeme,rozmícháme a maso dusíme do měkka.Zbylou dávku cibule osmažíme na lžíci sádla a povrch guláše posypeme touto cibulkou.Podáváme s brambory,rýži nebo těstovinami. |