| Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice |
|
| ||||||||
Chuťovka z bůčku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřový bůček bez kosti-400gr | ||||||||
Popis: Vepřový bůček nakrájíme na tenké plátky/cca 3mm/, posypeme ostrou marinádou v prášku a pak potřeme olejem a necháme cca 15 minut v chladu marinovat. Pak bůček vyjmeme a jednotlivá plátky stočíme do ruličky a propíchneme párátkem, aby forma držela. Takto připravený bůček vložíme na malý pekáček a v troubě opečeme horkým vzduchem při 200oC cca 20 min.Jako přílohu použijeme tmavý chléb a pikantní okurku, nebo feferonku. Takto připravený bůček je výborná chuťovka. |