| Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Chuťovka z bůčku


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.11.2014

Ingredience:

vepřový bůček bez kosti-400gr
2 lžíce oleje
ostrá marináda

Popis:

Vepřový bůček nakrájíme na tenké plátky/cca 3mm/, posypeme ostrou marinádou v prášku a pak potřeme olejem a necháme cca 15 minut v chladu marinovat. Pak bůček vyjmeme a jednotlivá plátky stočíme do ruličky a propíchneme párátkem, aby forma držela. Takto připravený bůček vložíme na malý pekáček a v troubě opečeme horkým vzduchem při 200oC cca 20 min.Jako přílohu použijeme tmavý chléb a pikantní okurku, nebo feferonku. Takto připravený bůček je výborná chuťovka.
Bůček můžeme ugrilovat i mikrovlnné troubě.


Jít na recept Chuťovka z bůčku >>