| Rybář | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Chléb z domácí pekárny


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:2.12.2013

Ingredience:

400ml vody
lžíce jablečného octa
lžička soli
lžička cukru
kmín
540dkg mouky (celozrnná a polohrubá, špaldová, hladká...)
hrst dýňových a slunečnicových semínek
lžíce sušeného bramborového těsta
lžíce sušených bylin (petržel, celer, libeček..)
1 balení čerstvého droždí (kostička)

Popis:

Do domácí pekárny odměříme vodu, přidáme ocet, sůl a cukr. Nasypeme mouku nebo více druhů mouky v různém poměru podle chuti. Přidáme kmín, sušený bramborový prášek, semínka a bylinky rovněž podle chuti.I tady méně znamená více. Můžeme přidat také čerstvou nebo smaženou cibuli. Na mouku rozdrobíme droždí a nastavíme program KLASIK. Tento chléb lze upéci i tradičním způsobem v troubě.


Jít na recept Chléb z domácí pekárny >>