| 
   
 | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | MojeUnikovka.cz | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Hromadné emaily | Domácí účto |   
   
   | 
  
    
  | ||||||||
| 
     Chilská jehla  | ||||||||
    
  | ||||||||
| 
   Ingredience: Vepřové maso(krkovice)  | ||||||||
| 
     Popis: Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku.Orestujeme,přidáme fazole i s nálevem,to vše znovu orestujeme,dochutíme a na to položíme ty opečené špízy.Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme.Během dušení špízy obracíme.Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.  |