| Pletení | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Chilská jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: Vepřové maso(krkovice) | ||||||||
Popis: Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku.Orestujeme,přidáme fazole i s nálevem,to vše znovu orestujeme,dochutíme a na to položíme ty opečené špízy.Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme.Během dušení špízy obracíme.Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami. |