| Pletení | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Chilská jehla


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:19.9.2009

Ingredience:

Vepřové maso(krkovice)
solamyl
podravka
cibule
žampiony
červené nakládané fazole
feferonky
anglická slanina
pepř.

Popis:

Maso,část slaniny,část žampionů a cibuli napícháme na jehlu,okořeníme a na pánvi opečeme,přikryjeme poklicí a pak asi 7-10 minut podusíme.Potom jehlu vyndáme,na tuk co je v pánvici dáme zbytek nakrájené slaniny,žampiónů a jednu feferonku.Orestujeme,přidáme fazole i s nálevem,to vše znovu orestujeme,dochutíme a na to položíme ty opečené špízy.Přikrejeme poklicí a opět asi 5-10 minut podusíme.Během dušení špízy obracíme.Na talíři špíz přelejeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.


Jít na recept Chilská jehla >>