| Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Černý kořen-dušený


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

60 dkg černého kořene
3 dkg tuku
1/2 cibule
3 dkg mouky(na zahustění)
1/4 litru kyselého nebo sladkého mléka
sůl
černé koření(lze i sladká paprika)

Popis:

Očištěné kořeny nakrájíme před dušením na kolečka nebo na kratší,větší kousky.Dusíme je osolené na tuku,cibuli a zalíváme mléčným bešamelem,který uděláme ze světlé jíšky,zalité mlékem.Dobře chutná černý kořen i na paprice.
Černý kořen podáváme s rýží,bramborami nebo těstovinou.


Jít na recept Černý kořen-dušený >>