|
| Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Celozrnný hrníčkový chléb | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 hrníček (250 ml) celozrnné hrubé mouky ječné (nebo špaldovy) | ||||||||
|
Popis: vše zadělat v míse v těsto (poznámka: před přidáním kvásku a vody je vhodné promíchat všechny suché suroviny dohromady!), přibližně hustoty vánočky, tvar šišatého bochníku či veky a vložit do olejem vymazané formy (na biskupský chlebíček nebo srnčí hřbet). nechat vykynout minimálně 12 hodin. povrch těsta potřít slanou vodou a celou formu zabalit do utěrky (těsto pak lépe vykyne a neoschne). |