| Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Cassoulet


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.1.2012

Ingredience:

cervené fazole
cibule
ochucená kostka "tymián a bazalka"
cesnek
veprová kýta
cabajka
cervené víno
kecup
bobkový list
pepr
tymián

Popis:

Predem namocené fazole uvaríme spolu s oloupanou cibulí vcelku domekka.Pak v hrnci osmahneme dozlatova 1 cibuli nadrobno,pridáme 2 strouzky cesneku,maso na kostky,lehce osolíme/ochucené kostky obsahují sul/,opepríme,prisypeme 3/4 lzicky suseného tymiánu,3 bobkové listy,lzíci kecupu,rychle orestujeme a zalijeme 1 dcl cerveného vína a sklenicí vody.Pridáme cabajku nakrájenou na kolecka a dusíme do zmeknutí.Prubezne doléváme vývar z fazolí.Kdyz je maso mekké,muzeme zahustit.


Jít na recept Cassoulet >>