| Recepty doma | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony |
|
| ||||||||
Cassoulet | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: cervené fazole | ||||||||
Popis: Predem namocené fazole uvaríme spolu s oloupanou cibulí vcelku domekka.Pak v hrnci osmahneme dozlatova 1 cibuli nadrobno,pridáme 2 strouzky cesneku,maso na kostky,lehce osolíme/ochucené kostky obsahují sul/,opepríme,prisypeme 3/4 lzicky suseného tymiánu,3 bobkové listy,lzíci kecupu,rychle orestujeme a zalijeme 1 dcl cerveného vína a sklenicí vody.Pridáme cabajku nakrájenou na kolecka a dusíme do zmeknutí.Prubezne doléváme vývar z fazolí.Kdyz je maso mekké,muzeme zahustit. |