|
| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Candát pečený se smetanou | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 candáti | ||||||||
|
Popis: 1. Porce candáta pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Na vymaštěnou pánev rozložíme polovinu jemně nakrájené cibule, kterou posypeme usekanou petrželkou, kořením, přidáme osolené porce ryb a vše zalijeme vínem. Upečeme v mírně vyhřáté troubě. Porce necháme odkapat, vložíme do vymaštěné zapékací misky, posypeme drobně nakrájenou cibulí, zalijeme 1 dl horké smetany a podusíme v troubě 3 minuty. Ve zbývající smetaně rozkvedláme žloutky a sůl, nalijeme na porce candáta a zapečeme v troubě, až žloutky ve směsi ztuhnou. Podáváme s vařenými brambory a s dílky citronu. |