| FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář |
|
| ||||||||
Candát na ruský způsob | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g očištěného candáta | ||||||||
Popis: Na másle osmahneme drobně krájenou cibuli, bobkový list, pepř, přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, trochu vývaru, povaříme a procedíme. Do procezené omáčky přidáme smetanu s rozšlehaným žloutkem, prohřejeme a vložíme opečeného candáta. Při podávání jednotlivé porce zdobíme kolečkem citrónu s kaviárem. |