| FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Candát na ruský způsob


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:28.9.2009

Ingredience:

750 g očištěného candáta
100 g másla
50 g cibule
bobkový list
celý pepř
2,5 dl bílého vína
1 žloutek
l lžíce rajčatového protlaku
l lžíce hladké mouky
1/2 citrónu
l lžíce kaviáru
5 dl smetany
sůl

Popis:

Na másle osmahneme drobně krájenou cibuli, bobkový list, pepř, přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, trochu vývaru, povaříme a procedíme. Do procezené omáčky přidáme smetanu s rozšlehaným žloutkem, prohřejeme a vložíme opečeného candáta. Při podávání jednotlivé porce zdobíme kolečkem citrónu s kaviárem.


Jít na recept Candát na ruský způsob >>