| FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
Candát na ruský způsob | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g očištěného candáta | ||||||||
Popis: Na másle osmahneme drobně krájenou cibuli, bobkový list, pepř, přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, trochu vývaru, povaříme a procedíme. Do procezené omáčky přidáme smetanu s rozšlehaným žloutkem, prohřejeme a vložíme opečeného candáta. Při podávání jednotlivé porce zdobíme kolečkem citrónu s kaviárem. |