|
| Snadné hubnutí | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Email šablony | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
|
Candát na ruský způsob | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 750 g očištěného candáta | ||||||||
|
Popis: Na másle osmahneme drobně krájenou cibuli, bobkový list, pepř, přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, trochu vývaru, povaříme a procedíme. Do procezené omáčky přidáme smetanu s rozšlehaným žloutkem, prohřejeme a vložíme opečeného candáta. Při podávání jednotlivé porce zdobíme kolečkem citrónu s kaviárem. |