| DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Buřty v pivě podle Ladislava


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.6.2009

Ingredience:

10 až 12 špekáčků
3 velké cibule
1 stroužek česneku
1 láhev ostrého kečupu
1/2 litru černého piva
sušená nebo čerstvá feferonka
sádlo
sůl,pepř

Popis:

·Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a rovnoměrně ji poklademe na dno pekáčku.
·Špekáčky oloupeme překrojíme podélně na polovinu a ještě nařízneme oba konce. Pokládáme je přeříznutou stranou do pekáče. Nakrájíme feferonku a vložíme jí do mezer mezi špekáčky. Obsah pekáčku opepříme a mírně osolíme. Hustě posypeme cibulí nakrájenou na "céčka" a jemně nasekaným česnekem.
·Lžičkou nabereme sádlo a vložíme jej do všech čtyř rohů pekáčku. Na horní vrstvu cibule nalejeme kečup. Celý obsah potom polejeme 2/3 černého piva.
·Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme při 200 °C 30 minut. Pečení si zpříjemníme dopitím 1/3 černého piva.
·Podáváme s čerstvým chlebem a samozřejmě s pivem


Jít na recept Buřty v pivě podle Ladislava >>