| DWN.cz | MojeUnikovka.cz | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Buřty parťáka Egona


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:7.2.2010

Ingredience:

12 špekáčků
2 menší cibule
12 podlouhlých feferonek
1 lahvička kečupu
1 láhev černého piva
strouhaný křen.

Popis:

Špekáčky podélně rozkrojíme do poloviny, do zářezů vložíme po kolečku cibule a feferonku. Takto naplněné buřty naskládáme co nejtěsněji do kotlíku, zalijeme kečupem a pivem a zahříváme na ohni velmi zvolna 20-30 minut, až se vytvoří hustá lesklá omáčka. Podáváme se strouhaným křenem a chlebem. Zvolna zapíjíme vychlazeným zlatavým mokem.


Jít na recept Buřty parťáka Egona >>