| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | EET Účtenky | Recepty doma | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Burbunské hovězí


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2016

Ingredience:

hovězí roštěnec
odrůdové červené suché víno
sůl
olej
pepř
hl.mouku

Popis:

maso nakrájíme na kostky cca 3 cm, obalíme v hl.mouce,soli a pepři a zprudka osmahneme na oleji. Poté podlejemě 3-4 dcl vína a pozvolna dusíme 1 hod. Dle stáří masa. Podáváme s bagetou nebo brambory. Víno dá masu zvláštní pikantní chuť.


Jít na recept Burbunské hovězí >>