| Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Bulharské ražniči | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové řízky z kýty | ||||||||
Popis: Vepřové řízky lehce naklepeme,po obvodu nařízneme,osolíme.Potom je poprášíme po obou stranách hladkou moukou a na rozpáleném oleji zprudka upečeme.Hotové přendáme do nahřáté mísy.Štávu zaprášíme solamylem,lehce osmahneme a povaříme.Porce řízků na talíři posypeme jemně nakrájenou cibulí.Podáváme s opečenými brambory nebo s tmavým chlebem a salátem z červené řepy. |