|
| Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Bulharské ražniči | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 vepřové řízky z kýty | ||||||||
|
Popis: Vepřové řízky lehce naklepeme,po obvodu nařízneme,osolíme.Potom je poprášíme po obou stranách hladkou moukou a na rozpáleném oleji zprudka upečeme.Hotové přendáme do nahřáté mísy.Štávu zaprášíme solamylem,lehce osmahneme a povaříme.Porce řízků na talíři posypeme jemně nakrájenou cibulí.Podáváme s opečenými brambory nebo s tmavým chlebem a salátem z červené řepy. |