| FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Omalovánky | Rybář | Recepty doma | Domácí účto |
|
| ||||||||
Bulharské ražniči | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové řízky z kýty | ||||||||
Popis: Vepřové řízky lehce naklepeme,po obvodu nařízneme,osolíme.Potom je poprášíme po obou stranách hladkou moukou a na rozpáleném oleji zprudka upečeme.Hotové přendáme do nahřáté mísy.Štávu zaprášíme solamylem,lehce osmahneme a povaříme.Porce řízků na talíři posypeme jemně nakrájenou cibulí.Podáváme s opečenými brambory nebo s tmavým chlebem a salátem z červené řepy. |