| Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | FormOffice | Rybář | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky |
|
| ||||||||
Bůčková pomazánka (vepřovka) | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg bůčku | ||||||||
Popis: Bůček nakrájíme na větší kostky a dáme do tlakáče (můžeme přidat i kosti a kůže - po vaření vytáhneme). Přidáme cibuli, česnek, sůl, koření a vaříme 1,5 hodiny. Po uvaření(rozvaření)nesléváme,ale vše pouze vidličkou rozmačkáme a ještě dochutíme (mačkaný česnek, sůl, pepř). Horké dáme do skleniček ( 6 skleniček 2 dcl) a necháme vychladnout. Skladujeme v lednici. Podáváme s chlebem. |