| Zbrojní průkaz | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Bůček trochu jinak | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg vepřového bůčku (vykoštěný bez kůže) | ||||||||
Popis: Plát masa potřeme solí a pepřem, oloupaná, odjadřená jablka a švestky nakrájíme na drobno, položíme na maso a srolujeme - pevně omotáme nití a zavážeme. Na rozpáleném oleji roládu osmahneme a s cca 1 dcl vývaru necháme při nízké teplotě dusit doměkka. Postupně přiléváme zbylý vývar a poslední půlhodinu častěji podléváme vypečenou šťávou - dopékáme cca 10 minut v odkrytém pekáči. Poté maso vyjmeme a do výpeku vmícháme Jogurt a Solamyl, necháme vzkypět a dochutíme (Podravka, dle chuti). |