| Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brynzové žampiony


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.3.2014

Ingredience:

400g žampionů
150g uzeného bůčku
200g brynzy
2 lžíce oleje
40g cibule
pažitka
sůl
pepř

Popis:

Z žampionů odkrojíme nožičky a opatrně vykrojíme jejich konce z vnitřku hlaviček. Na troše oleje necháme zesklovatět jemně pokrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájené nožičky hub a podusíme.
Necháme vychladnout pak vmícháme do brynzy, kterou jsme opepřili, dochutili jemně nakrájenou pažitkou, případně přisolili. Touto nádivkou plníme žampiony. Pak vždy dvě hlavičky přitiskneme k sobě, obalíme plátky uzeného bůčku a spíchneme grilovací jehlou nebo párátkem.
Pečeme na rozehřátém oleji bez podlévání. Podáváme s opečenými brambory nebo s pečivem.


Jít na recept Brynzové žampiony >>