| Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Brynzová ovesná kaše | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 100 g ovesných vloček (namočit ve vodě) | ||||||||
Popis: Zeleninu zalijeme vodou a dáme vařit. Na zaleninu rozprostřeme předem namočené vločky (nemíchat - když se vločky nedostanou ke dnu, nebude se připalovat) a brynzu. Vaříme na mírném ohni 15 min. V případě potřeby přidávat vodu nebo mléko. Nakonec ještě vařime cca 5 minut za občaného zamíchání. Před podáváním je dobré nechat v hrnci cca 30 min. "rozležet". |