| Hromadné emaily | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz |
|
| ||||||||
Bruschetta Zorro | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 x houska - jine vhodne pecivo | ||||||||
Popis: Pokrajime na velmi jemne kousky rajska jablka a vlozime je do misky (prumer cca 15 cm). Osolime a pridame bazalku - nasledne promichame se dvema lzicemi olivoveho oleje - nechame vychladit v lednici. Po te rozkrojime podelne vodorovne housku, rozehrejeme panvicku a dame do ni kousicek masla. Jakmile se rozpusti - polozime na panev jednotlive poloviny housek - vnitrni stranou do masla... takto je "opekame" do doby, nez vnitrni strana zhnedne asi jako cibulka. Housky vyndame - potreme cerstvym cesnekem a chladnou smes rajcat naneseme ve vrstve cca 5-10 mm (dle chuti a libosti) na takto natrene pulky. Je to rychle a výborné ! |