|
| DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Pletení |
|
| ||||||||
|
Bruschetta Zorro | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 2 x houska - jine vhodne pecivo | ||||||||
|
Popis: Pokrajime na velmi jemne kousky rajska jablka a vlozime je do misky (prumer cca 15 cm). Osolime a pridame bazalku - nasledne promichame se dvema lzicemi olivoveho oleje - nechame vychladit v lednici. Po te rozkrojime podelne vodorovne housku, rozehrejeme panvicku a dame do ni kousicek masla. Jakmile se rozpusti - polozime na panev jednotlive poloviny housek - vnitrni stranou do masla... takto je "opekame" do doby, nez vnitrni strana zhnedne asi jako cibulka. Housky vyndame - potreme cerstvym cesnekem a chladnou smes rajcat naneseme ve vrstve cca 5-10 mm (dle chuti a libosti) na takto natrene pulky. Je to rychle a výborné ! |