| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Rybář |
|
| ||||||||
Brněnský drak | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 ks vepřové panenské | ||||||||
Popis: Vepřovou panenku naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou. |