|
| Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | Omalovánky | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
|
Brněnský drak | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 6 ks vepřové panenské | ||||||||
|
Popis: Vepřovou panenku naklepeme hranou dlaně a po délce, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř klademe porci hranolků, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninou oblohou. |