| Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář |
|
| ||||||||
Bretaňské fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g bílých fazolí | ||||||||
Popis: Přebrané, omyté, den předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, v níž byly namočeny. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, osmažíme dozlatova, zředíme vodou a dobře povaříme v hustší omáčku. Po chvilce přidáme rajčatový protlak. Měkké fazole ocedíme, přidáme povařenou omáčku, česnek utřený se solí, cukr, ocet, sůl, pepř, podle potřeby. Fazole posypeme jemně rozsekanou petrželkou a podáváme k sázeným vejcím, párkům apod. |