| Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky |
|
| ||||||||
Bretaňské fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 200 g bílých fazolí | ||||||||
Popis: Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a za stálého míchání osmažíme dozlatova. Podlijeme vývarem z fazolí, v kterém jsme rozmíchali masox, přidáme rajský protlak nebo kečup, utřený česnek, pepř, sůl a společně povaříme. Vzniklou, ne příliš hustou omáčku podle chuti okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole a necháme přejít varem. Jednotlivé porce sypeme najemno nasekanou petrželkou. Podáváme s bílým chlebem. |