| Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bravčové srdce na údenej slaninke


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

800 g bravčového srdca
50 g údenej slaninky
soľ
rasca
mleté čierne korenie
olej
120 g cibule
2 kyslé sterilizované uhorky
1-2 polievkové lyžice hladkej múky
2 dl kyslej pochúťkovej smotany

Popis:

Srdce dobre umyjeme v studenej vode a varíme v osolenej vode (asi 20 minút). Potom ho pokrájame na malé kocky. Nadrobno pokrájanú údenú slaninu opražíme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a do-sklovita opražíme. Pridáme pokrájané srdce, podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme rascou a takmer domäkka udusíme. Tesne pred dokončením pridáme pokrájané sterilizované uhorky a nakoniec dochutíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Servírujeme s cestovinou.


Jít na recept Bravčové srdce na údenej slaninke >>