| DWN.cz | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Bravčové na kari | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g mäso bravčové na rezne | ||||||||
Popis: Očistený karfiol rozoberieme na ružičky, umyjeme a približne 10 minút varíme v osolenej vode. Mäso opláchneme, dobre osušíme a nakrájame na kocky. V kastróle zohrejeme olej a mäso v ňom postupne opečieme. Poprášime kari korením a podlejeme polievkou. Pridáme korenie , privedieme do varu a asi 30 minút dusíme. Jogurt zmiešame so solamylom a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Pridáme hrášok s karfiolom a 5 minút prehrievame. Osolíme, okoreníme a podávame na mise. Podávame s ryžou. |