| Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bravčové karé s broskyňou a omáčkou


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

4 plátky bravčového karé
sladká smotana
chren
polené broskyne (marhule...)
plátkový syr
soľ
čierne korenie
olej

Popis:

Plátky mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Na opečené plátky mäsa položíme polovicu broskyne a prikryjeme plátkom syra. Dusíme do zmäknutia mäsa. Príprava omáčky:
Na panvici zohrejeme sladkú smotanu, do ktorej sme primiešali 1-2 lyžičky chrenu. Všetko necháme prevrieť a hotovou omáčkou prelejeme plátky mäsa na tanieri. Podávame s ryžou.


Jít na recept Bravčové karé s broskyňou a omáčkou >>