| Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Bratislavský tokáň | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bravčové stehno - 750g | ||||||||
Popis: Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne. |