| Zbrojní průkaz | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | FormOffice | Formuláře na PC | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Hromadné emaily | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Bratislavský tokáň | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bravčové stehno - 750g | ||||||||
Popis: Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne. |