| Rybář | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení |
|
| ||||||||
Bratislavský tokáň | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bravčové stehno - 750g | ||||||||
Popis: Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne. |