| Rybář | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bratislavský tokáň


Doba přípravy:
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:30.6.2009

Ingredience:

bravčové stehno - 750g
sviečkovica - 750g
masť - 200g
cibuľa - 300g
kyslá smotana - 500g
rajčinový pretlak - 30g
šampiňóny čerstvé - 300g
šampiňóny konz. bez nálevu - 100g
hrášok bez nálevu - 200g

Popis:

Bravčové a sviečkovicu nakrájame na kúsky 5cm dlhé a 1cm hrubé. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rajčinový pretlak a nakrájané mäso, rýchlo opečieme. Opečené mäso osolíme a pridáme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, maličko podlejeme a dusíme, nakoniec dáme hrášok. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi. Kyslú smotanu podaváme osobitne.


Jít na recept Bratislavský tokáň >>