| EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | Pletení | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bratislavské plecko


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.2.2011

Ingredience:

vepřová plec
cibule
olej
rajský protlak
mouka
mléko a smetana
mrkev
celer
sterilovaná okurka a hrášek

Popis:

Cibuli orestujeme na oleji, přidáme protlak, zalijeme vodou, přidáme maso a necháme dusit.
Když je maso měkké, vyndáme ho, šťávu zahustíme moukou (povařit 20 minut), pak přidáme 1/2mléka a 1dcl smetany.
Osolíme. Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer, sterilovanou okurku a hrášek.


Jít na recept Bratislavské plecko >>