| Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bratislavské plecko


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.2.2011

Ingredience:

vepřová plec
cibule
olej
rajský protlak
mouka
mléko a smetana
mrkev
celer
sterilovaná okurka a hrášek

Popis:

Cibuli orestujeme na oleji, přidáme protlak, zalijeme vodou, přidáme maso a necháme dusit.
Když je maso měkké, vyndáme ho, šťávu zahustíme moukou (povařit 20 minut), pak přidáme 1/2mléka a 1dcl smetany.
Osolíme. Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer, sterilovanou okurku a hrášek.


Jít na recept Bratislavské plecko >>