| FormOffice | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Rybář |
|
| ||||||||
Bratislavská roštěná | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hovězí maso zadní nebo roštěněc | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme přes vlákno na plátky.. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit. Cibuli nakrájíme na plátky a orestujeme na 1/3 tuku, zalijeme vlažnou vodou a vložíme připravené maso. Dusíme do měkka. Maso vyjmeme a štávu zahustíme zásmažkou z prosáté mouky. Přidáme rajčatovy protlak, mléko a provaříme nejméně 20 minut. Poté dáme smetanu a krátce povaříme. Přecedíme přes hustý cedník a je hotovo. |