| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brambory ve vlastní šťávě


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:13.2.2010

Ingredience:

1 kg brambor
větší cibule
1 rajče
100 g másla
kmín
sůl

Popis:

Oloupané syrové brambory nakrájené na menší kousky (čtvrtky, kolečka) vložíme do přetlakového hrnce, zalejeme menším množstvím vody (jen tak, aby kousky byly ponořeny), vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme kus másla, osolíme a přidáme trochu kmínu. Vše dusíme do měkka. Podáváme jako přílohu i se šťávou z brambor a cibulí k vepřovému masu, plátku uzeného masa apod.


Jít na recept Brambory ve vlastní šťávě >>