|
| Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Email šablony | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Brambory v ohni | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: brambory | ||||||||
|
Popis: Neloupané brambory podélně rozpůlíme, kulatou stranu můžeme párkrát lehce naříznout, poté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, opatrně vyjmeme z vody, klademe na male čtverečky alobalu, z obou stran osolíme, posypeme troškou tymiánu, přidáme trochu prolisovaného česneku a zakápneme olivovým olejem. Každou půlku takto zvlášť zabalíme do jejího čtverečku alobalu a klademe do ohniska nebo do rozžhaveného dřevěného uhlí. |