|
| EET Účtenky | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
|
Brambory v ohni | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: brambory | ||||||||
|
Popis: Neloupané brambory podélně rozpůlíme, kulatou stranu můžeme párkrát lehce naříznout, poté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, opatrně vyjmeme z vody, klademe na male čtverečky alobalu, z obou stran osolíme, posypeme troškou tymiánu, přidáme trochu prolisovaného česneku a zakápneme olivovým olejem. Každou půlku takto zvlášť zabalíme do jejího čtverečku alobalu a klademe do ohniska nebo do rozžhaveného dřevěného uhlí. |