| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Rybář | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony |
|
| ||||||||
Brambory v ohni | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: brambory | ||||||||
Popis: Neloupané brambory podélně rozpůlíme, kulatou stranu můžeme párkrát lehce naříznout, poté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, opatrně vyjmeme z vody, klademe na male čtverečky alobalu, z obou stran osolíme, posypeme troškou tymiánu, přidáme trochu prolisovaného česneku a zakápneme olivovým olejem. Každou půlku takto zvlášť zabalíme do jejího čtverečku alobalu a klademe do ohniska nebo do rozžhaveného dřevěného uhlí. |