| Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Brambory po egyptsku


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:26.7.2018

Ingredience:

700 g oloupanych brambor
300 g cibule
300 g liboveho hoveziho nebo teleciho masa
2 lzice oleje
6 lzic rajcatoveho protlaku
mlety pepr
sul

Popis:

Brambory nakrajime na tenke platky, cibule na tenka kolecka, maso peclive zbavime tuku a umeleme. Do vymasteneho pekacku skladame ve vrstvach brambory, cibuli a maso. kazdou vrstvu opeprime (pro dietu s omezenim cholesterolu osolime) a zalijeme rajcatovym protlakem zredenym vodou tak, aby potraviny byly cele potopeny. Peceme pod poklici 40 min v mirne vyhrate troube, potom peceme bez priklopu, az brambory zmeknou a prebytecna tekutina se odpari. Podavame se zeleninovym salatem.


Jít na recept Brambory po egyptsku >>