| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony |
|
| ||||||||
Brambory plněné mletým hovězím | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 10 velkých brambor | ||||||||
Popis: Brambory omyjeme a vaříme asi dvacet minut. Scedíme, oloupeme a vydlabeme tak, aby stěna byla přibližně jeden centimetr široká. Hovězí umeleme a smícháme s osmaženou nakrájenou cibulkou. Dochutíme solí a pepřem. Brambory naplníme a uložíme v pekáčku. Připravíme si rajčatovou omáčku. Mouku osmažíme na suché pánvi, rozmícháme ji s vývarem, přecedíme, přilejeme smetanu a vaříme pět až deset minut, pak přidáme máslo a trošku soli. Rajský protlak ohřejeme, mícháme a pak přidáme k smetanové omáčce. Brambory zalijeme omáčkou a zapékáme v troubě rozehřáté na 200 stupňů dvacet až pětadvacet minut. |