| Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Bramborový myšmaš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vařené brambory | ||||||||
Popis: Vařené brambory nakrájíme na kostičky. Na pánev (nejlépe teflonovou) položíme několik koleček tvrdého salámu a až pustí šťávu, tak přidáme nakrájené brambory. Ty pak na tuku ze salámu mírně osmahneme i se salámem. Občas trochu zamícháme. Těsně před koncem přidáme na kostičky nakrájený sýr aby se trochu roztekl. Vše opět promícháme. Je možné do brambor při smažení přidat i větší kousky rohlíku (veky, housky). Když je vše pěkně opečeno a sýr rozteklý, dáme porci na talíř, pokapeme kečupem a tatarkou dle chuti. Místo žluté cihly je možno použít i Hermelín. Jídlo má pak zase jinou chuť. |