| Počítej Kalorie | Recepty doma | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Domácí účto | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborový myšmaš


Doba přípravy:00:10
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:26.6.2009

Ingredience:

vařené brambory
poličan
tvrdý sýr (žlutá cihla)
kečup
tatarka
případně i bílé pečivo.

Popis:

Vařené brambory nakrájíme na kostičky. Na pánev (nejlépe teflonovou) položíme několik koleček tvrdého salámu a až pustí šťávu, tak přidáme nakrájené brambory. Ty pak na tuku ze salámu mírně osmahneme i se salámem. Občas trochu zamícháme. Těsně před koncem přidáme na kostičky nakrájený sýr aby se trochu roztekl. Vše opět promícháme. Je možné do brambor při smažení přidat i větší kousky rohlíku (veky, housky). Když je vše pěkně opečeno a sýr rozteklý, dáme porci na talíř, pokapeme kečupem a tatarkou dle chuti. Místo žluté cihly je možno použít i Hermelín. Jídlo má pak zase jinou chuť.


Jít na recept Bramborový myšmaš >>