|
| Pletení | Recepty doma | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Bramborové bochánky | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 300 g zemiakov | ||||||||
|
Popis: k maslu a múke pridáme prelačené uvařené zemiaky, žĺtky, smotanu a soľ. Vypracujeme cesto, ktoré trikrát rozváľkame a preložíme. Nakoniec ho rozváľkame na húbku prsta a okrúhlou formičkou vykrajujeme malé pagáčiky, ktoré ešte necháme na plechu 30 minút odstáť. Potom ich potrieme vajcom a v stredne teplej rúre pečieme. |