| Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Email šablony | Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborové bochánky


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:14.10.2018

Ingredience:

300 g zemiakov
200 g masla
400 g múky
3-4 žĺtky
100 ml kyslej smotany
soľ
vajce na potretie

Popis:

k maslu a múke pridáme prelačené uvařené zemiaky, žĺtky, smotanu a soľ. Vypracujeme cesto, ktoré trikrát rozváľkame a preložíme. Nakoniec ho rozváľkame na húbku prsta a okrúhlou formičkou vykrajujeme malé pagáčiky, ktoré ešte necháme na plechu 30 minút odstáť. Potom ich potrieme vajcom a v stredne teplej rúre pečieme.


Jít na recept Bramborové bochánky >>