| Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramboráky sváteční


Doba přípravy:
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:10.4.2016

Ingredience:

4-5 brambor
2 vejce
100 g Ementálu
kousek celeru
1 menší cibule
cca 3 lžíce hladké pohankové mouky
1 lžička majoránky
1/2 lžičky bylinného nebo bílého pepře
1 lžička mořské soli
1 lžíce dýňových semínek
1 lžíce slunečnicových semínek
ghí nebo olej na smažení
česneková pasta

Popis:

Brambory nastrouháme na jemno a slijeme přebytečnou šťávu, přistrouháme ementál, cibuli a celer, rozklepneme vejce a vmícháme mouku a koření. Hustotu těsta upravíme moukou, případně vodou. Smažíme na teflonce s minimem tuku.
Doporučuji (přepuštěné máslo), dodá zvláštní chuť i vůni. Hotové bramboráky potřeme dle chuti česnekovou pastou a přeložíme napůl. Možno ozdobit lžící bílého jogurtu.


Jít na recept Bramboráky sváteční >>