| Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Boršč podle Mariana


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.9.2010

Ingredience:

0,25 kg hovězího
0,25 kg vepřového bůčku
mrkev
petržel
celer
červená řepa
hlávkové zelí
hl.mouka
sladká ml. paprika
kysaná smetana
cukr
sůl
pepř
bobkový list
nové koření
citrónová šťáva
200 g brambor
100 g slaniny
100 g rajčat
100 g cibule

Popis:

Maso nakrájíme na kostky a v osolené vodě vaříme do měkka společně s cibulí a kořením, když je maso téměř měkké přidáme na kostky (nebo nudličky) pokrájenou zeleninu a pokrájené brambory. Polévku zahustíme jíškou, kterou jsme si připravily ze slaniny, hl. mouky a sladké papriky. Asi po 10 min. přidáme nastrouhanou řepu a pokrájená rajčata a vaříme ještě asi 5 min. Do hotové polévky přidáme kys.smetanu, citr. šťávu a cukr.


Jít na recept Boršč podle Mariana >>