| Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Rybář | Pletení | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Boršč po Palečkovsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g vepřového masa na guláš (spíše libovější) | ||||||||
Popis: Ve velkém hrnci (5l), zasmažíme (100 ml oleje) na malé kostičky nakrájené vepřové maso a klobásu, spolu s nadrobno nakrájenou cibulí, přidáme pepř a vegetku. Až bude maso zasmahlé, přidáme zeleninu do polévky, 5 minut ještě smažíme a poté zalijeme 2l vody a přidáme Masox. V této fázi začneme přidávat ostatní zeleninu. Jako první přidáme kysané zelí, rajčatové pyré či protlak, okurky nakrájené na kostičky + 1/2 okurkového láku ze sklenice. Celou tuto směs přivedeme k varu. |