| FormOffice | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Rybář | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Blesková treska pro začátečníky


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.7.2015

Ingredience:

1 balení mrazené tresky
2 balení mrazené zeleniny - hrášek s mrkví
2 lžíce másla
sůl
kmín

Popis:

Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na maximální teplotu (250 °C), když se voda začne vařit odklopte a pokračujte dalších 10 minut na maximální teplotu. HOTOVO.
Příloha bramoborová kaše. Může být i instantní, kterou stihnete připravit v průběhu pečení.

Nejjednodušší možný a přitom výborný recept, funguje jako záchranná rodinná večeře z mrazáku nebo bleskové a zároveň plnohodnotné teplé jídlo. Používáme, pokud nemáme svědomí mazat dětem k večeři rohlík a zároveň už není sil vařit. Neexistuje způsob jak to zkrazit nebo připálit.


Jít na recept Blesková treska pro začátečníky >>