| Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář | Email šablony | Domácí účto | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Bismarkova vejce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: máslo na formičky | ||||||||
Popis: Máslem vymažeme 4 menší formičky a do každé rozklepneme po jednom vejci. Osolíme a opepříme. Na nudličky nasekáme šunku a promícháme se strouhaným parmezánem. Směsí posypeme vejce. Ve větším hrnci ohřejeme vodu. Formičky pečlivě překryjeme alobalem. Vyrovnáme je do vodní lázně tak, aby byly z třetiny ponořené. Vaříme po dobu asi 10 minut. Párátkem zkusíme, zda jsou vejce dostatečně hotová. Dezertní talířky ozdobíme lístky salátu a pokapeme libovolným salátovým dresinkem. Vyklopíme vejce a přidáme je k salátu. Podáváme s rozpečeným pečivem. |