|
| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Bigoš (podle Zdeňka Srstky) | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 3druhy masa:vepřové,uzené,hovězí | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na kostičky,vhodíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou v celku a cibulí i se slupkou a vše vaříme na mírném ohni do změknutí.Pak procedíme,do vývaru přidáme kysané zelí,nakrájíme čerstvé nebo předem namočené houby a popřípadě i celou neoloupanou čabajku a vaříme.Když vše změkne,vrátíme do polévky uvařené maso a nakrájenou zeleninu.Společně prohřejeme.Při podávání neškodí přidat na vrch porce trochu smetany nebo šlehačky. |