|
| FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Bigoš (podle Zdeňka Srstky) | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 3druhy masa:vepřové,uzené,hovězí | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na kostičky,vhodíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou v celku a cibulí i se slupkou a vše vaříme na mírném ohni do změknutí.Pak procedíme,do vývaru přidáme kysané zelí,nakrájíme čerstvé nebo předem namočené houby a popřípadě i celou neoloupanou čabajku a vaříme.Když vše změkne,vrátíme do polévky uvařené maso a nakrájenou zeleninu.Společně prohřejeme.Při podávání neškodí přidat na vrch porce trochu smetany nebo šlehačky. |