| Rybář | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Biftek se žampiony | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g hovězí svíčkové | ||||||||
Popis: Maso nakrájené na plátky, mírně naklepeme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet. Poté maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách a hotové udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme na plátky nakrájené žampiony, česnek, pórek, kapii a česnek. Chvíli restujeme. Na talířích maso přeláváme touto směsí a podáváme s hranolkami. |