| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Biftek Chateaubriand


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

4 řezy ze svíčkové
2 lžíce hrubě drceného pepře
2 lžíce oleje
1 cibule
40 g másla
sůl
sklenka koňaku

Popis:

Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme do masa a na rozpáleném oleji dobře opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme jemně nasekanou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, podlijeme koňakem a zapálíme. Podáváme se zeleninovým salátem a hranolkami.


Jít na recept Biftek Chateaubriand >>