|
| Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Pletení | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
|
Biftek | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 800 g svíčkové | ||||||||
|
Popis: Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4-5 cm, dlaní naklepeme, zformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany 4-5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme. Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly, obložené zeleninou, volským okem, bramborovými hranolky nebo opečenými bramborami. |