| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | Pletení |
|
| ||||||||
Beskydská amoleta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vařené brambory | ||||||||
Popis: Na pánvičce na tuku mírně osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, malou chvilku osmahneme, přidáme nakrájené brambory, zase chvilku osmahneme, pak dáme podušené houby, podle potřeby osolíme, zamícháme a zalijeme rozšlehanými vejci se špetkou soli, pepřem, nastrouhaným sýrem a nakrájenou pažitkou. Přikryjeme pokličkou a zvolna upečeme. Buď v troubě, já dělám na sporáku. Dá se taky udělat amoleta bez brambor a ty podat vařené jako přílohu. Houby jsem použila sterilované. |