| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | FormOffice | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Beskydská amoleta


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:7.12.2020

Ingredience:

vařené brambory
podušené čerstvé houby nebo sterilované ve vlastní šťávě
taky můžou být mražené
vejce - na porci 2 ks
domácí klobása nebo uzené maso
sádlo nebo olej
tvrdý strouhaný sýr
cibule
sůl,mletý pepř
pažitka

Popis:

Na pánvičce na tuku mírně osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, malou chvilku osmahneme, přidáme nakrájené brambory, zase chvilku osmahneme, pak dáme podušené houby, podle potřeby osolíme, zamícháme a zalijeme rozšlehanými vejci se špetkou soli, pepřem, nastrouhaným sýrem a nakrájenou pažitkou. Přikryjeme pokličkou a zvolna upečeme. Buď v troubě, já dělám na sporáku. Dá se taky udělat amoleta bez brambor a ty podat vařené jako přílohu. Houby jsem použila sterilované.


Jít na recept Beskydská amoleta >>