| Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | FormOffice | Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bernská mísa


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:26.2.2010

Ingredience:

sáček kysaného zelí (500 g)
20 anglické slaniny( nakrájená na kostičky)
4 stehna vykostěná
4 plátky netučného uzeného bůčku
2 nakrájené cibule (na kostičky)
sůl
pepř
asi 200 ml bílého suchého vína

Popis:

Dno zapékací mísy vyložíme tenkou vrstvou kysaného zelí, rozložíme vykostěná stehna, na každé položíme plátek bůčku, osolíme a opepříme, posypeme větší částí cibule osmažené na rozkrájené anglické slanině.Zakryjeme zbytkem zelí, opět opepříme a posypeme zbytkem cibule se slaninou. Zalijeme vínem, zakryté pečeme minimálně 30 minut v hodně předehřáté troubě.
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.


Jít na recept Bernská mísa >>