| Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Bedly nebo žampiony na másle | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600-800 g hub | ||||||||
Popis: Houby očistíme, u žampiónů stáhneme slupku z kloboučku, okořeníme troškou pepře a pečeme na rozpáleném tuku do růžova. Potom přisolíme podle chuti, eventuálně pokapeme citrónovou šťávou a ihned podáváme s topinkami z bílého chleba. Opečené kloboučky můžeme urovnat na topinky, posypat strouhaným parmezánem a zapéci krátce na grilu nebo v předehřáté remosce. |