| Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Domácí účto |
|
| ||||||||
Bedly nebo žampiony na másle | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600-800 g hub | ||||||||
Popis: Houby očistíme, u žampiónů stáhneme slupku z kloboučku, okořeníme troškou pepře a pečeme na rozpáleném tuku do růžova. Potom přisolíme podle chuti, eventuálně pokapeme citrónovou šťávou a ihned podáváme s topinkami z bílého chleba. Opečené kloboučky můžeme urovnat na topinky, posypat strouhaným parmezánem a zapéci krátce na grilu nebo v předehřáté remosce. |