| Hromadné emaily | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bedly na víně


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.7.2009

Ingredience:

1 kg bedel
1 dl bílého vína
1 lžíce oleje
50 g anglické slaniny
šťáva z půlky citronu
pepř
sůl
máslo

Popis:

Hlavičky bedel oloupeme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je zarovnáme do zapékací misky vymazané máslem. Bedly pěkně osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na zbylém oleji. Potom podlijeme deckou bílého vína a povaříme. Tuto směs ochucenou ještě citronovou šťávou přelijeme přes hlavičky bedel. To všechno pečeme ve středně vyhřáté troubě asi půl hodiny


Jít na recept Bedly na víně >>